sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Tahdon enemmän

Vihdoin nään pienempiä lukuja. Ei se muuta tarvinut kuin karistaa muutama annos ja lisätä liikuntaa. Tällä viikolla tullut käytyä neljä kertaa puntilla, kaksi kertaa ratsastamassa, kerran golfaamassa ja lisäksi kävellyt paljon. Tänään pitää vielä kävellä paljon. Vähintään viisi kilometriä, joka on kylläkin liian vähän minun makuun. Aamulla piti olla idioottilaiskapaskavettäpelkäävähirmu ja soitin isäni hakemaan minut kotiin, kun olisin ihan hyvin voinut käppäillä rakoista huolimatta sen vajaa kolme kilometriä. Kaiken lisäksi minulta jäi jooga välistä tuon ratsastuksen takia! Mutta ehkä patistan itseni toisenlaiseen joogaan illalla.. Idioottina menin vielä sanomaan isälleni, etten jaksa lähteä golfaamaan mistä olisin jo saanut vajaa 5 km täyteen...
Rakastan hot yogaa. Olisin niin halunnut aamulla käydä siellä mutten millään olisi kerinnyt.. Yin yoga ei ole yhtä mielenkiintoista.

Ajatukset pyörii tällä hetkellä vaan kaloreiden, ruuan, painon, liikunnan ja läskin ympärillä. Mietin vain koko ajan milloin saisin taas virallisen aamupainon, mitä söisin ja miten saisin tehtyä ruuat niin ettei vanhemmat valita punnitsemisesta. Mitä vikaa on punnita ruokansa?



Nähdään taas parin päivän päästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti